مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 تیر 1403 ساعت 13:202024-07-19سياسي

حفظ انسجام و وحدت در کشور حائز اهمیت است


نماینده ولی فقیه در استان زنجان به مشارکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: این حق هر فرد ایرانی است که در انتخابات شرکت می کند و در این مسیر قطعا پیروز انتخابات، - ایسنا/زنجان نماینده ولی فقیه در استان زنجان به مشارکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: این حق هر فرد ایرانی است که در انتخابات شرکت می کند و در این مسیر قطعا پیروز انتخابات، مردم هستند که در انتخابات شرکت کردند.

آیت الله علی خاتمی امروز (جمعه 29 تیر ماه) در خطبه های نماز جمعه زنجان اظهار کرد: امسال انتخابات ریاست جمهوری در دو مرحله برگزار شد و بالای 50 درصد در انتخابات شرکت کردند ولی آنهایی که شرکت نکردند با جمهوری اسلامی ایران دشمنی ندارند اما باید دید که مانع و مشکل این افراد چه بوده است.

وی تصریح کرد: همه ما سرنشین یک کشتی بوده و دارای یک سرنوشت هستیم و مسئولان باید هدایت های مقام معظم رهبری در این ربطه را آویزه گوش خود قرار دهند.

البته نگه داشتن دستاوردها از سوی مسئولان امر حائز اهمیت است و همه برای پیشرفت و عزت کشور باید در کنار هم باشند و به این موضوع که مورد تاکید رهبر انقلاب است، باید توجه لازم شود.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه کمک به دولت را همه باید وظیفه خود بدانیم، عنوان کرد: دشمنان سال ها است که به دنبال نابودی ایران اسلامی هستند و در برابر این چنین دشمنی، ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حفظ انسجام و وحدت در کشور حائز اهمیت است

حفظ انسجام و وحدت در کشور حائز اهمیت است