مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 تیر 1403 ساعت 08:402024-07-01سياسي

روز انتخابات به 500 نفر از مردم خراسان جنوبی خدمت هویتی ارائه شد


مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی به بیان اقدامات این مجموعه در ایام انتخابات پرداخت.

- بیرجند-مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی به بیان اقدامات این مجموعه در ایام انتخابات پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر ، مرتضی امیرآبادی زاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران از ارائه خدمات هویتی به بیش از 500 هم استانی های خراسان جنوبی در روز انتخابات خبر داد.

مدیر کل ثبت احوال استان ضمن بیان این خبر افزود: مجموعه ثبت احوال استان از بیستم خرداد ماه به صورت دو شیفت دایر بوده و به ارائه خدمات هویتی پرداخته است.

وی ابراز کرد: در این ایام خدمات تعویض شناسنامه؛ صدور شناسنامه المثنی؛ تحویل شناسنامه و کارت هوشمند ملی بیشترین متقاضی را داشته است.

این مقام مسئول در ادامه گفت در روز انتخابات نیز تمامی ادارات ثبت احوال استان از یک ساعت قبل از شروع انتخابات دایر گردیده و تا پایان ساعت رأی گیری پاسخگوی مراجعین بوده اند.

امیرآبادی زاده اظهار کرد: در روز انتخابات علاوه بر خدمات یاد شده؛ اعلام شماره ملی به نمایندگان فرمانداران مستقر در محل صندوق های اخذ رأی و مراجعینی که شماره ملی خود را در اختیار نداشتند نیز از خدمت های پر شمار ثبت احوال استان بود.

وی گفت: همکاران ثبت احوال استان با روحیه جهادی تمامی همت خود را در مسیر بسترسازی برای مشارکت پرشور هم استانی های گر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روز انتخابات به 500 نفر از مردم خراسان جنوبی خدمت هویتی ارائه شد

روز انتخابات به 500 نفر از مردم خراسان جنوبی خدمت هویتی ارائه شد