مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1403 ساعت 12:312024-07-20پزشكي

افزایش مبتلایان به کرونا در تابستان هشداردهنده نیست


«جو بایدن»، رییس جمهور آمریکا و «خاویر بسرا»، وزیر بهداشت و خدمات انسانی این کشور این هفته به نمونه های بارز جدیدترین موج کووید-19 در آمریکا تبدیل شدند و اگرچه مشخص نیست که آنها به کدام سویه این بیماری آلوده شده اند، - زیرسویه KP.

3 از خانواده امیکرون است و با سویه های قبلی ویروس کرونا تفاوت چندانی ندارد/ عکس: نیوز مدیکال جو بایدن ، رییس جمهور آمریکا و خاویر بسرا ، وزیر بهداشت و خدمات انسانی این کشور این هفته به نمونه های بارز جدیدترین موج کووید-19 در آمریکا تبدیل شدند و اگرچه مشخص نیست که آنها به کدام سویه این بیماری آلوده شده اند، کارشناسان بیماری های عفونی می گویند آخرین گونه های غالب و در گردش کووید خطرناک تر از سویه های قبلی نیست.

به گزارش ایسنا، به گفته کوین اوکانر ، پزشک کاخ سفید، بایدن 81 ساله در حال حاضر با علائم خفیف تنفسی فوقانی دست و پنجه نرم می کند و در حال مصرف پاکسلووید ضد ویروس کووید-19 است.

این سومین باری است که بایدن در زمان حضور در کاخ سفید به کووید-19 مبتلا می شود.

در همین حال، خاویر بسرای 66 ساله هم از ابتلای خود به کرونا خبر داد.

هر دو این افراد به کار خود ادامه می دهند، هرچند از راه دور.

به گفته امش آدالجا ، پزشک بیماری های عفونی در دانشگاه جانز هاپکینز، نوع جدید امیکرون با نام KP.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش مبتلایان به کرونا در تابستان هشداردهنده نیست

افزایش مبتلایان به کرونا در تابستان هشداردهنده نیست