مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 تیر 1403 ساعت 10:002024-07-01اقتصادي

ایران تا 3 سال آینده صادرکننده کود می شود


مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: با تکمیل پروژه های طرح خودکفایی کودهای کشاورزی، ایران طی 3 سال آینده علاوه بر تامین نیاز داخلی به صادر کننده کودهای فسفات و پتاس تبدیل خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید رسولی، مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی، در خصوص اقدامات اجرایی طرح خودکفایی کودهای کشاورزی در کشور اظهار کرد: پس از آغاز طرح خودکفایی در کودهای کشاورزی، حدود 30 پروژه خودکفایی کودهای فسفات و پتاس توسط بخش خصوصی با هدایت و حمایت طرح خودکفایی آغاز شده است.

وی افزود: تاکنون نزدیک به 20 پروژه خودکفایی کودهای فسفات و پتاس که در مقیاس کوچک تر اجرا شده بود، به تولید و بهره برداری رسیده اند.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح خودکفایی کودهای کشاورزی در سال گذشته بیش از 250 هزار تن کود فسفات در داخل کشور تولید شد که این میزان تولید حاصل راه اندازی و فعالیت شرکت های خصوصی طی چند سال اخیر، با هدایت وزارت جهاد کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی به عنوان مجری طرح است.

به گفته وی، در سال های نه چندان دور تمامی کودهای فسفات و پتاس خود را به طور کامل وارد می کردیم، حتی در اوایل دهه 80 علاوه بر کودهای فسفات و پتاس، بخشی از کود اوره مورد نیاز کشور نیز از محل واردات تأمین می شد؛ اما خوشبختانه هم اکنون علاو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران تا 3 سال آینده صادرکننده کود می شود

ایران تا 3 سال آینده صادرکننده کود می شود