مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 12:402024-07-02ورزشي

حضور موفق دانش آموزان مخترع ایرانی در المپیاد علوم انگلستان 2024


سرپرست تیم های علمی دانش آموزان ایران گفت: در المپیاد علوم انگلستان 2024، 114 تیم از 48 کشور و با ارائه 310 پروژه علمی به رقابت پرداختند.

- سرپرست تیم های علمی دانش آموزان ایران گفت: در المپیاد علوم انگلستان 2024، 114 تیم از 48 کشور و با ارائه 310 پروژه علمی به رقابت پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی رشیدی جهان سرپرست تیم های علمی دانش آموزان ایرانی با اشاره به برگزاری المپیاد علوم انگلستان 2024 در تاریخ اول جون 2024 تا 15 جون 2024 (12 الی 26 خرداد ماه)، گفت: این مسابقات به صورت سالیانه و بین سنین 12 تا 18 سال برگزار می شود که در این دوره از مسابقات 114 تیم از 48 کشور با ارائه 310 پروژه علمی حضور یافتند.

وی افزود: این المپیاد با حمایت دانشگاه آکسفورد، و در رشته های: فنی مهندسی، علوم کامپیوتر، انرژی، علوم زیستی، علوم اجتماعی، هنر و رباتیک و در دو مرحله برگزار شد.

رشیدی جهان بیان داشت: در مرحله اول این المپیاد و پس از ارزیابی مستندات پروژه های دانش آموزی، 4 تیم ایران متشکل از سینا مقدم نودهی، پانیذ کریمی، ایلیا نصرت پناه، ماهان قدیمی و محمدسام نعمتی معین در بین تیم های راه یافته به مرحله دوم قرار گرفته اند.

سرپرست تیم های علمی دانش آموزان ایران گفت: پس از پایان مرحله دوم، بررسی داوری نهایی انجام شد که نتایج آن به تازگی اعلام گردید و از ایران سینا مقدم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور موفق دانش آموزان مخترع ایرانی در المپیاد علوم انگلستان 2024

حضور موفق دانش آموزان مخترع ایرانی در المپیاد علوم انگلستان 2024