مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 14:002024-07-21سياسي

تصمیم گیری در مورد جمع آوری پل حافظ با نظر پلیس/ ارائه گزارش پروژه های عمرانی تهران در تلویزیون های شهری


اعضای شورای شهر تهران نظرات خود را در مورد روند پروژه های عمرانی شهر تهران بیان کردند.

- اعضای شورای شهر تهران نظرات خود را در مورد روند پروژه های عمرانی شهر تهران بیان کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش معاون شهردار تهران در مورد آخرین وضعیت پروژه های عمرانی شهر تهران به بیان نظرات خود پرداختند و جعفر تشکری هاشمی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه این معاونت به دور از کج روی ها و جریانات سیاسی صرفا به کار اجرایی فکر کرده است و امید می رود از نخبگان تخصصی استفاده شود، گفت: قرار بود پل حافظ به عنوان یک پل مستهلک جمع آوری شود؛ اما هنوز جمع آوری نشده و این درحالیست که این پروژه هیچ ارزش ترافیکی ندارد و تنها سه راهی سمیه و چهارراه طالقانی را پوشش داده و ضرورتی بر وجود آن نیست و با توجه به اینکه مصوبه وجود داشته، انتظار می رود در دستور کار فوری برای برداشت قرار بگیرد.

وی بیان کرد: قرار بود شهردار تهران در جلسات هیأت دولت با سازمان محیط زیست برای احداث پروژه آزادراه شهید شوشتری صحبت کند.

همچنین قرار شد با جذب سرمایه گذار، تونل شهید متوسلیان به عنوان یک فعالیت ترافیکی اجرایی شود و تقاضا می کنیم در مورد آن گزارش داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصمیم گیری در مورد جمع آوری پل حافظ با نظر پلیس/ ارائه گزارش پروژه های عمرانی تهران در تلویزیون های شهری

تصمیم گیری در مورد جمع آوری پل حافظ با نظر پلیس/ ارائه گزارش پروژه های عمرانی تهران در تلویزیون های شهری