مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 16:452024-07-03سياسي

دستیاران مردمی استان تهران برای مشارکت حداکثری انتخابات تلاش کنند


دستیار استاندار تهران در امور مردمی سازی گفت: دستیاران مردمی فرمانداران استان تهران برای مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش کنند.

- تهران- دستیار استاندار تهران در امور مردمی سازی گفت: دستیاران مردمی فرمانداران استان تهران برای مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد مسگریان عصر چهارشنبه از برگزاری نشست با دستیار فرمانداران استان تهران حول برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

مسگریان در ادامه با تاکید بر ضرورت نقش آفرینی دستیاران در امور مربوط به شناسایی ظرفیت های مردمی و بهره گیری مناسب از این پتانسیل ها، گفت: ترویج مردمی سازی از جمله وظایف دستیاران است.

وی افزود: دستیاران با بسترسازی در حوزه نظارت های مردمی می توانند نقش نظارت های مردمی را فعال کنند.

دستیار استاندار تهران در ادامه ضمن دعوت مردم به ویژه شهروندان شهر و استان تهران برای مشارکت حداکثری در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: دستیاران در فرصت باقی مانده نهایت تلاش خود را برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستیاران مردمی استان تهران برای مشارکت حداکثری انتخابات تلاش کنند

دستیاران مردمی استان تهران برای مشارکت حداکثری انتخابات تلاش کنند