مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 10:502024-07-09سياسي

سنندج قوراه مرکز شهر را ندارد/ لزوم سیاست گذاری 20 ساله در حوزه مدیریت شهری سنندج


نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی گفت: شهر سنندج به لحاظ ظاهر، معابر، ترافیک و غیره قواره مرکز استان را ندارد، مدیریت یکپارچه شهری که برنامه و ریل گذاری طولانی مدت داشته باشد راه حل رفع مشکلات در این شهر است.

- ایسنا/کردستان نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی گفت: شهر سنندج به لحاظ ظاهر، معابر، ترافیک و غیره قواره مرکز استان را ندارد، مدیریت یکپارچه شهری که برنامه و ریل گذاری طولانی مدت داشته باشد راه حل رفع مشکلات در این شهر است.

سالار مرادی امروز سه شنبه(19 تیر) در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار سنندج، از مشارکت پرشور مردم استان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تقدیر و اظهار کرد: امیدواریم نتیجه این انتخابات منشأ خیر و برکت برای نظام و ملت باشد و دولت آینده بتواند بخشی از گره ها و مشکلات که در سطح ملی و استان ها وجود دارد را حل کند.

وی هدف از برگزاری این نشست را گرامیداشت روز شهرداری ها و دهیاری ها عنوان کرد: هدف اصلی از این نشست توسعه تعامل با اعضای شوراهای اسلامی شهر در راستای خدمت هرچه بیشتر به مردم و پاسخگویی به مطالبات آنهاست.

نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعامل و اتحاد بین نمایندگان مردم در شوراهای شه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سنندج قوراه مرکز شهر را ندارد/ لزوم سیاست گذاری 20 ساله در حوزه مدیریت شهری سنندج

سنندج قوراه مرکز شهر را ندارد/ لزوم سیاست گذاری 20 ساله در حوزه مدیریت شهری سنندج