مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 تیر 1403 ساعت 10:502024-06-30سياسي

راستینه: فرق می کند چه کسی رییس جمهور باشد/ شهید رییسی به معیشت معلمان توجه کرد


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد راستینه در جلسه علنی امروز (یکشنبه 10 تیر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش وزیر آموزش و پرورش درباره اتخاذ تدابیر لازم برای سال تحصیلی 1402 – 1403 با تاکید بر تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، - نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: کسانی که شعار تغییر به مردم می دهند، باید بدانند که تغییر به نفع مردم در جذب معلم بود که در گذشته به آن عمل نکردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد راستینه در جلسه علنی امروز (یکشنبه 10 تیر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش وزیر آموزش و پرورش درباره اتخاذ تدابیر لازم برای سال تحصیلی 1402 – 1403 با تاکید بر تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، تعمیر واحد های آموزشی و پاسخگویی به مطالبات معوقه معلمان و اجتناب از بروز مشکلات و وضعیت سال تحصیلی گذشته، اظهار کرد: فرق می کند که چه کسی رییس جمهور باشد؛ یکی شهید جمهور است که لایحه رتبه بندی معلمان را به مجلس می آورد، محکم می ایستد و آن را اجرا می کند و گام بلندی در راستای جایگاه و معیشت معلمان برمی دارد و دولت هایی نیز بودند که شعار دادند و عمل نکردند.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کسانی که شعار تغییر به مردم می دهند، باید بدانند که تغییر به نفع مردم در جذب معلم بود که در گذشت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راستینه: فرق می کند چه کسی رییس جمهور باشد/ شهید رییسی به معیشت معلمان توجه کرد

راستینه: فرق می کند چه کسی رییس جمهور باشد/ شهید رییسی به معیشت معلمان توجه کرد