مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 تیر 1403 ساعت 21:102024-07-13بين الملل

مرگ ناگهانی مکرونیسم


 اگرچه جریان ملی گرای افراطی به رهبری مارین لوپن نتوانست در انتخابات سراسری فرانسه به حزب نخست تبدیل شود، اما پیروزی جریان چپ افراطی به رهبری ملانشون، - یک پیام بیشتر در بطن خود ندارد:پایان ماکرونیسم یا به عبارت بهتر، پایان دوران اصلاحات در اروپای واحد! به گزارش ایسنا، فخرالدین اسدی در یادداشتی در رسالت نوشت:رییس جمهور کنونی فرانسه با شعار اصلاح فرانسه و اتحادیه اروپا بر سرکار آمد و وعده داد با توجه به تخصص اقتصادی خود، معادلات قاره سبز را در همان چارچوب ساختار این مجموعه دگرگون سازد.

به عبارت بهتر، ماکرون از یک سو نماد صیانت از موجودیت اتحادیه اروپا و منطقه یورو و از سوی دیگر، مدعی ایجاد اصلاحات روبنایی در این مجموعه بود.

اکنون ماکرون شکست خورده و حتی اگر در رأس معادلات سیاسی و اجرایی پاریس باقی بماند، در میان مطالبات دو جریان ضد ساختار ( ساختار اروپا) راست افراطی و چپ رادیکال احاطه خواهد شد.

از این رو انتخابات سراسری اخیر در فرانسه را باید نقطه آشکارساز مرگ ماکرونیسم در فرانسه و اروپا قلمداد کرد.

تاریخ مصرف سیاسی رییس جمهور پرادعا و ناتوان فرانسه رسما به پایان رسیده است.

ابهام سیاسی در فرانسه درام و نیش و کنایه های انتخابات ناگهانی فرانسه در این تابستان، به پایان رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرگ ناگهانی مکرونیسم

مرگ ناگهانی مکرونیسم