مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 تیر 1403 ساعت 13:502024-07-13اقتصادي

برگزاری رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفه ای


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفه ای در کشت و صنعت مغان برگزار شد.

- نوبخت اژدری در گفت وگو با خبرنگار مهر ، توسعه کشت این محصول را اتفاق جدیدی در علوفه دام ها توصیف کرد و گفت: کشت چغندر علوفه ای به منظور استفاده بهینه از منابع کشاورزی، خاک، آب، بارش فصول و تهیه خوراک مغذی برای دام ها انجام می گیرد که بستر زنجیره تولید آن در زراعت، کارخانه قند و مصرف مستقیم در مجتمع دامپروری وجود دارد.

وی اظهار کرد: این مجتمع عظیم تولیدی به عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل از بدو تأسیس تاکنون الگویی در کشاورزی مدرن، کشت محصولات جدید، انتقال تجربیات و توانایی های کشاورزی به زارعان و توسعه و ترویج آن در منطقه و کشور عمل کرده و این مسیر را ادامه خواهد داد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: چغندر علوفه ای جدیداً وارد چرخه علوفه دامی شده و طبیعتاً مشکلاتی را به همراه دارد که باید رفع شود.

اژدری افزود: ماده خشک پایین تر از 20 درصد و توناژ پایین تر از 150 تن در هکتار به صرفه نبوده و هزینه بر است و خلال هایی که بعد از شستشو و خاک گیری انجام می گیرد باید استاندارد باشد.

وی کشت و صنعت مغان را سرآمد تولید در سراسر کشور ارزیابی کرد و ادامه داد: تولید خوراک برای دام ها از اهمیت بال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفه ای

برگزاری رویداد توسعه کشت، فرآوری و مصرف چغندر علوفه ای