مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 خرداد 1403 ساعت 07:352024-06-08سياسي

تا 2050 به فضا شلیک می شوید!


دانشمندان تخمین زدند که به جای شش تا هشت ماه زمان برای رسیدن به مریخ، این آسانسور فضایی می تواند ما را در سه تا چهار ماه یا حتی در 40 روز به فضا برساند.

- تصور کنید یک ساختمان مرتفع ما را از زمین به فضا متصل کند و با کسر هزینه ای ناچیز به دور مدار بفرستد و با سرعت بی سابقه ما را به جهان های دیگر شلیک کند؛ این ایده اصلی پشت آسانسور فضایی است.

به گزارش خبرآنلاین، دانشمندان تخمین زدند که به جای شش تا هشت ماه زمان برای رسیدن به مریخ، این آسانسور فضایی می تواند ما را در سه تا چهار ماه یا حتی در 40 روز به فضا برساند.

مفهوم آسانسور های فضایی جدید نیست، اما مهندسی چنین سازه ای کار ساده ای نخواهد بود و بسیاری از مسائل دیگر به جز فناوری مانعی بر سر راه هستند.

به همین دلیل است که جاه طلبی برای ساختن آن بسیار جدید است.

شرکت ژاپنی Obayashi Corporation فکر می کند که این تخصص را دارد.

ژاپن قصد دارد تا سال 2050 یک آسانسور فضایی بسازد شرکت Obayashi که به دلیل ساخت بلندترین برج جهان، Tokyo Skytree شناخته می شود، در سال 2012 اعلام کرد که با آسانسور فضایی خود به ارتفاعات بلندتری خواهد رسید.

در گزارشی در همان سال، این شرکت اعلام کرد که ساخت این پروژه 100 میلیارد دلاری را تا سال 2025 آغاز خواهد کرد و می تواند تا سال 2050 عملیات خود را به اتمام برساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تا 2050 به فضا شلیک می شوید!

تا 2050 به فضا شلیک می شوید!