مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 خرداد 1403 ساعت 08:002024-06-10اقتصادي

بهره برداری از 94 درصد از واحدهای تخریبی زلزله خوی تاکنون


رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی گفت: از مجموع 3256 واحدهای  تخریبی خوی در بخش شهری و روستایی در سه زلزله مهر و دی و بهمن ماه سال 1401، 2700 واحد به مرحله بهره برداری رسیده اند.

- ایسنا/آذربایجان غربی رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی گفت: از مجموع 3256 واحدهای  تخریبی خوی در بخش شهری و روستایی در سه زلزله مهر و دی و بهمن ماه سال 1401، 2700 واحد به مرحله بهره برداری رسیده اند.

رضاعبدالله زاده در گفت و گو با ایسنا بابیان اینکه تاکنون 3042 سقف از واحدهای تخریبی احداث شده است، تصریح کرد: 201 واحد تخریبی باقی مانده در بخش شهری و روستایی بعلت مشکلاتی از قبیل وراثت، مشکلات مالی مالکین،مشکل مالکین با شهرداری و .

نتوانسته اند عملیات احداث واحدها را شروع کنند.

عبدالله زاده افزود: بنیاد مسکن با تمامی امکانات و توان در بخش کمک های بلاعوض و تسهیلات بانکی و میلگرد و سیمان برای شروع عملیات 201 واحد باقی مانده آماده است.

رییس بنیاد مسکن خوی، پیشرفت فیزیکی واحدهای تخریبی روستایی را 96درصد و شهری را 94 درصد اعلام کرد که بصورت میانگین 94 درصد واحدهای تخریبی شهری و روستایی بازسازی و به بهره برداری رسیده اند.

وی، کل واحدهای تعمیری شهری و روستایی شهرستان خوی را 25هزار و 395 واحد اعلام کرد و گفت:در واحدهای تعمیری تعمیرات بر عهده مالک است که با گذشت 1.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 94 درصد از واحدهای تخریبی زلزله خوی تاکنون

بهره برداری از 94 درصد از واحدهای تخریبی زلزله خوی تاکنون