مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 خرداد 1403 ساعت 15:402024-05-27اجتماعي

راه دسترسی 12 روستای مرزن آباد چالوس بازگشایی شد


بخشدار مرزن آباد با اشاره به بارندگی شدید روز گذشته و طغیان رودخانه در منطقه دهستان کوهستان،گفت: راه دسترسی اهالی 12 روستای دهستان کوهستان غرب مرزن آباد چالوس به همت راهداری چالوس و با ترمیم پل «واسپول» بازگشایی شد.

- ایسنا/مازندران بخشدار مرزن آباد با اشاره به بارندگی شدید روز گذشته و طغیان رودخانه در منطقه دهستان کوهستان،گفت: راه دسترسی اهالی 12 روستای دهستان کوهستان غرب مرزن آباد چالوس به همت راهداری چالوس و با ترمیم پل واسپول بازگشایی شد.

محمدرضا محمدحسینی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بارش باران چند روز گذشته و طغیان رودخانه در دهستان کوهستان مرزن آباد اظهار کرد: طغیان رودخانه موجب از بین رفتن مصالح پل و جابجایی لوله هایی که از قبل برای تردد کار گذاشته شده بود، شد.

وی افزود: طغیانی شدن رودخانه متاسفانه پل واسپول نقطه اتصال 12 روستا را از بین برد و سبب قطع ارتباط اهالی این 12 روستا با مرکز بخش شده بود.

بخشدار مرزن آباد گفت: با تلاش راهداری چالوس ،دهیاری و اهالی ساعت 9 شب گذشته با نصب باکس مربع شکل این پل بازگشایی شد و تردد به صورت عادی جریان دارد.

محمدحسینی علت طغیانی شدن رودخانه را بارش باران و آب شدن برف ها در بالادست عنوان کرد و گفت: هنوز پل واسپول به طور اساسی ساخته نشده و امروز یکی از دغدغه های اصلی مردم این دهست


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه دسترسی 12 روستای مرزن آباد چالوس بازگشایی شد

راه دسترسی 12 روستای مرزن آباد چالوس بازگشایی شد