مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 خرداد 1403 ساعت 15:452024-05-29اقتصادي

پرداخت بیش از 15 میلیارد تسهیلات در حوزه فرهنگ و هنر بروجرد


رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد از پرداخت 15 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات وام مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر شهرستان در سال 1402 خبر داد.

- ایسنا/لرستان رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد از پرداخت 15 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات وام مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر شهرستان در سال 1402 خبر داد.

حمید آقایی امروز (نهم خرداد ماه) اظهار کرد: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رییس جمهور و خادمان ملت و دولت، در راستای حمایت از متقاضیان مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر شهرستان بروجرد، 15 میلیارد و 500 میلیون ریال از سوی بانک های عامل پرداخت شد.

این تسهیلات در قالب طرح های تبصره 16 (پشتیبان و مستقل) در سال 1402 به متقاضیان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر شهرستان بروجرد پرداخت شده است.

وی بیان کرد: در سال 1402 نسبت به سال کاری 1401 رشد 150 درصدی در ارائه و پرداخت تسهیلات وام مشاغل خانگی داشتیم.

امیدواریم امسال نیز یکی از شهرستان های پیشرو در پرداخت تسهیلات وام کم بهره در استان لرستان باشیم.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت بیش از 15 میلیارد تسهیلات در حوزه فرهنگ و هنر بروجرد

پرداخت بیش از 15 میلیارد تسهیلات در حوزه فرهنگ و هنر بروجرد