مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اردیبهشت 1403 ساعت 18:452024-05-07دانش

70 دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم


وزیر بهداشت اعلام کرد که در حال حاضر حدود 70 دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور داریم.

- به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در حاشیه هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد دکتر ناصر سیم فروش، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ابتدای انقلاب حدود 9 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی داشتیم اما امروز این رقم به حدود 70 رسیده است.

وی ادامه داد: 22 هزار عضو هیات در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و 270 هزار دانشجو در دانشگاه های علوم پزشکی داریم.

همچنین 850 هزار مرکز تحقیقاتی داریم.

پس از انقلاب زیر ساخت های خوبی در حوزه آموزش داشته ایم و به جایی رسیدم که از سایر کشورها برای درمان به ایران می آیند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه گروه های آموزشی ما باید خود را به روز نگه دارند و با منابع جهان در ارتباط باشند، توضیح داد: یکی از افتخارات ما بحث بازآموزی اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور است و همه پزشکان هر پنج سال باید امتیاز بازآموزی بگیرند.

عین اللهی با بیان اینکه جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 85 شروع شد، افزود: این جشنواره راهی برای تشویق افرادی است که در حوزه آموزش کار می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

70 دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم

70 دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم