مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 17:552024-04-23بين الملل

ابوعبیده: دشمن در شن های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد


سخنگوی گردان های القسام در اظهاراتی گفت که دشمن در شن های غزه گیر افتاده و هیچ یک از اهداف خود را محقق نکرده است.

- سخنگوی گردان های القسام در اظهاراتی گفت که دشمن در شن های غزه گیر افتاده و هیچ یک از اهداف خود را محقق نکرده است.

به گزارش ایسنا، ابوعبیده، سخنگوی گردان های القسام شاخه نظامی حماس در اظهاراتی گفت: دشمن جنایتکار همچنان تلاش می کند که چهره خود را بازسازی کند اما تنها ننگ و ذلتش بیشتر می شود.

200 روز گذشت و ارتش اسراییل همچنان در شن های غزه گیر افتاده و تلاش می کند که از این فرصت برای قتل و کشتار بیشتر استفاده کند.

وی در ویدیویی که شبکه الجزیره آن را منتشر کرد، تاکید کرد: دشمن با گذشت این 200 روز نه اهداف خود را محقق کرده، نه چشم اندازی دارد و نه اسرای خود را آزاد کرده است.

وی گفت: 200 روز از جنگ می گذرد و مقاومت همچنان همانند کوه ایستاده است، تمام دنیا شجاعت و دلاوری مجاهدان ما در ضربه زدن به دشمن نه تنها در مقابله با حملات آن بلکه به هنگام خروج اش از غزه را مشاهده کرد.

هدف قرار دادن دشمن ادامه خواهد یافت و جدیدتر و متنوع تر نیز خواهد شد.

ابوعبیده تاکید کرد: از دورغ های دشمن تلاش برای قانع کردن جهان مبنی بر اینکه گردان های القسام را از بین بردیم و تنها گردان رفح باقی مانده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابوعبیده: دشمن در شن های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد

ابوعبیده: دشمن در شن های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد