مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 فروردین 1403 ساعت 10:552024-03-23بين الملل

سرلشکر رشید: آمریکا، شریک جرم قطعی جنایتکاران اسراییل در حمله به مردم مظلوم فلسطین است


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ؛ فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید در سالگرد عملیات بزرگ فتح المبین در جمع پیشکسوتان و مردم مقاوم دزفول  با تاکید بر اینکه مردم قهرمان دزفول در هشت سال دفاع مقدس با مقاومت جانانه، - فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء تاکید کرد : آمریکایی ها با حمایت کامل از رژیم صهیونیستی، بر علیه ملت مظلوم فلسطین صف آرایی نموده و شریک جرم قطعی جنایتکاران اسراییل است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ؛ فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید در سالگرد عملیات بزرگ فتح المبین در جمع پیشکسوتان و مردم مقاوم دزفول  با تاکید بر اینکه مردم قهرمان دزفول در هشت سال دفاع مقدس با مقاومت جانانه، دین خود را به اسلام و ایران عزیز ادا کردند، اظهار داشت: ملت شریف ایران و مردم قهرمان و مقاوم دزفول با گرامیداشت سالگرد عملیات غرور آمیز فتح المبین و یکی از ایام درخشان هشت سال دفاع مقدس، در حقیقت بر پایداری و مقاومت و ایستادگی در برابر باج خواهی و زورگویی دشمنان تاکید می کنند.

وی افزود: هشت سال دفاع مقدس یک راه نورانی و روشن برای نسل های کنونی و آینده خصوصاً نسل جوان باقی می گذارد که همیشه الهام بخش است و در برابر تهدیدات و چالش ها برای ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرلشکر رشید: آمریکا، شریک جرم قطعی جنایتکاران اسراییل در حمله به مردم مظلوم فلسطین است

سرلشکر رشید: آمریکا، شریک جرم قطعی جنایتکاران اسراییل در حمله به مردم مظلوم فلسطین است