مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 فروردین 1403 ساعت 18:402024-04-12ورزشي

وفایی پور: مریض نمی شدم دولت بیکف را می بردم


چون بدنم افت کرده بود، نتوانستم زودتر استارت بزنم.

همانطور که گفتم دو هفته تمرین نکردم.

بدنم نمی کشید.

اگر بدنِ سرحال مسابقات کشوری و جام یاشاردوغو را داشتم، - هادی وفایی پور می گوید بیماری آنفلوانزا در دو هفته گذشته، باعث افت توان بدنی او و شکست مقابل دولت بیکف قزاقستانی شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ دارنده مدال برنز وزن 86 کیلوگرم قهرمانی آسیا می گوید اگر با بدنِ مسابقات کشوری و جام یاشاردوغو در قهرمانی آسیا شرکت می کرد، با اختلاف بالا دولتبیکوف را می برد.

هادی وفایی پور بعد از کسب نشان برنز وزن 86 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی آسیا، به بیماری اش در هفته های اخیر اشاره کرد و گفت: دو هفته پیش دچار آنفولانزا شدم و دو هفته خوابیدم.

6 کیلو از بدنم ریخت و دیگر بدنم برنگشت.

نسبت به جام یاشاردوغو بدنم افت کرده بود و نتوانستم اول شوم و شرمنده مردم شدم.

وی درباره کشتی اش با عظمت دولت بیکوف قزاقستانی که خیلی دیر برای فن زدن و امتیاز گرفتن استارت زد و در نهایت باخت، تصریح کرد: چون بدنم افت کرده بود، نتوانستم زودتر استارت بزنم.

همانطور که گفتم دو هفته تمرین نکردم.

بدنم نمی کشید.

اگر بدنِ سرحال مسابقات کشوری و جام یاشاردوغو را داشتم، با اختلاف بالا او را شکست می دادم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وفایی پور: مریض نمی شدم دولت بیکف را می بردم

وفایی پور: مریض نمی شدم دولت بیکف را می بردم