مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اسفند 1402 ساعت 23:152024-03-09سياسي

جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری مبتنی بر دغدغه و فعالیت داوطلبانه بوده است


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری خود مبتنی بر یک فرهنگ بوده، فرهنگی که ناظر بر یک دغدغه و فعالیت داوطلبانه است.

- ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری خود مبتنی بر یک فرهنگ بوده، فرهنگی که ناظر بر یک دغدغه و فعالیت داوطلبانه است.

سعید خدیوی امشب، 19 اسفندماه، در نشست انتقال تجربه با موضوع خیررسانی آگاهانه و اثربخش با عنوان راستا؛ خیر موثر که در فرهنگسرای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری خود مبتنی بر یک فرهنگ بوده، فرهنگی که ناظر بر یک دغدغه و فعالیت داوطلبانه است.

وی افزود: این فعالیت و فرهنگ در ادامه رویکردها و توسعه فعالیت های جهاد دانشگاهی همیشه مد نظر قرار گرفته بود، مخصوصا در بخش دانشجویی که از اساس با فعالیت های داوطلبانه و دغدغه مندانه همراه بوده و در این سال ها با اقبال بیش از پیش دانشجویان به فعالیت های خیریه مورد توجه جدی قرار گرفته است.

خدیوی بیان کرد: در سطح کشور نیز در سال های اخیر بیش از پیش شاهد گسترش حوزه فعالیت های خیریه و داوطلبانه هستیم و حوزه های مختلفی از جمله حوزه آموزش، سلامت و محیط زیست به موضوعات داوطلبانه و خیریه اضافه شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری مبتنی بر دغدغه و فعالیت داوطلبانه بوده است

جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل گیری مبتنی بر دغدغه و فعالیت داوطلبانه بوده است