مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اسفند 1402 ساعت 16:002024-02-27سياسي

هر زمان که انتخابات پرشور و پرقدرت برگزار شد، دشمن عقب نشینی کرد


استاندار همدان ضمن دعوت به حضور حداکثری در پای صندوق های رأی و انتخاب اصلح، گفت: هر زمان که انتخابات پر شور و پر قدرت برگزار شد دشمن عقب نشینی کرد بنابراین امروز باید قوی و پرقدرت در صحنه حاضر شویم.

- ایسنا/همدان استاندار همدان ضمن دعوت به حضور حداکثری در پای صندوق های رأی و انتخاب اصلح، گفت: هر زمان که انتخابات پر شور و پر قدرت برگزار شد دشمن عقب نشینی کرد بنابراین امروز باید قوی و پرقدرت در صحنه حاضر شویم.

علیرضا قاسمی فرزاد سه شنبه 8 اسفند در ویژه برنامه دو رویداد فرهنگی و اجتماعی در یک روز در برگیرنده نشست کتابخانه های عمومی، مشارکت حداکثری و آینده روشن به همراه اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی استان همدان، اظهار کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان همدان 70 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کتابخانه های عمومی درنظر گرفته شد که بخش عمده ای از آن واگذار شده است.

وی اشاره به اینکه در استان همدان شاهد رشد و پویایی بسیار خوبی در ایجاد کتابخانه ها، افزایش تعداد کتاب ها و کتابخوان ها هستیم، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات ارزشمند اداره کل کتابخانه ها جذب خیرین است.

در این حوزه شاهد جذب خیرین در اقصی نقاط استان هستیم به طوری که خیرین کتابخانه ساز در این بخش فعالانه حضور دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هر زمان که انتخابات پرشور و پرقدرت برگزار شد، دشمن عقب نشینی کرد

هر زمان که انتخابات پرشور و پرقدرت برگزار شد، دشمن عقب نشینی کرد