مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اسفند 1402 ساعت 14:502024-02-28اقتصادي

مدیریت استان با اخلال گران در معیشت مردم برخورد جدی می کند

مدیریت استان با اخلال گران در معیشت مردم برخورد جدی می کند

مدیریت استان با طمع کارانی که در معیشت و سفره مردم اخلال ایجاد می کنند برخورد جدی خواهد کرد.

- ایسنا/قم استاندار قم گفت: مدیریت استان با طمع کارانی که در معیشت و سفره مردم اخلال ایجاد می کنند برخورد جدی خواهد کرد.

سیدمحمد آقامیری در بیست و یکمین جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار استان اظهار کرد: در ماه های اخیر بر اساس آمارهای کشوری تورم قم به طور متوالی رو به کاهش بوده که این اتفاق بی نظیری در کشور است و نشان می دهد ما می توانیم قم را به عنوان یک شهر ارزان معرفی کنیم.

وی ادامه داد: در بحث کاهش نرخ اقلام اساسی مورد نیاز مردم نیز اتفاقات مثبتی رخ داده است، برای مثال در بحث قیمت گوشت قرمز با کاهش مواجه بوده ایم.

استاندارقم تصریح کرد: مردم از شفاف سازی در هر زمینه ای استقبال می کنند و ما باید همه کارهایمان را با شفافیت انجام دهیم؛ حق مردم این است که بدانند پولی که پرداخت می کنند برای چه مواردی مصرف می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، آقامیری گفت: ما برای خالص فروشی وقت گذاشتیم و باید این طرح اجرا شود، همه صنوف موظف هستند کالاهایشان را به صورت شفاف بفروشند و این حق طبیعی مردم است.

وی ادامه داد: در مورد بحث قیمت کالا اگر ما نظارت نداشته باشیم هر کسی طمع کرده و قیمت را افزایش می دهد، به تمامی دستگØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت استان با اخلال گران در معیشت مردم برخورد جدی می کند

مدیریت استان با اخلال گران در معیشت مردم برخورد جدی می کند