مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اسفند 1402 ساعت 09:202024-02-27سياسي

تولید نماهنگ هایی به رنگ حماسه درباره انتخابات در رسانه ملی


 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا قزوه مدیر مرکز شعر و موسیقی و سرود رسانه ملی گفت: بیش از 250 قطعه موسیقی از کار هایی است که از آرشیو استخراج شده و این ها به شبکه های مختلف فرستاده خواهد شد و همچنین چیزی حدود 320 قطعه موسیقی نیز کار جدید داریم .

- صداوسیما بیش از 300 قطعه موسیقی را برای انتخابات 11 اسفند آماده کرده است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا قزوه مدیر مرکز شعر و موسیقی و سرود رسانه ملی گفت: بیش از 250 قطعه موسیقی از کار هایی است که از آرشیو استخراج شده و این ها به شبکه های مختلف فرستاده خواهد شد و همچنین چیزی حدود 320 قطعه موسیقی نیز کار جدید داریم که به شبکه های رادیویی و تلویزیونی خواهیم داد و دست این شبکه ها در این دوره از انتخابات برای خلق یک حماسه بزرگ پر خواهد بود.

برخی از این نماهنگ ها به همت هنرمندان شهرستان ها نیز تولید شده است.

حسن عابدینی معاون امور استان های سازمان صداوسیما هم درخصوص ساخت قطعه موسیقی های جدید گفت: وقتی موسیقی ما در خدمت آرمان های انقلاب اسلامی قرار می گیرد که یکی از آن ها نماد مردم سالاری دینی و انتخابات است طبعاً ارزش آن را دوچندان خواهد کرد.

عابدینی افزود: ما به مناسبت های ملی و به ویژه انتخابات، وقتی از موسیقی استفاده می کنیم قطعاً تاثیرگذارتر خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید نماهنگ هایی به رنگ حماسه درباره انتخابات در رسانه ملی

تولید نماهنگ هایی به رنگ حماسه درباره انتخابات در رسانه ملی