مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 بهمن 1402 ساعت 16:552024-02-13سياسي

پیش شرط واردات خودرو چیست؟ / لزوم تخصیص یارانه برای خوروهای برقی


نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه باید واردات خودرو تا حدی باشد که بتوانیم با ابتکارات خودروهای روز دنیا آشنا شویم در مورد خودروهای برقی توضیح داد: - نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه باید واردات خودرو تا حدی باشد که بتوانیم با ابتکارات خودروهای روز دنیا آشنا شویم در مورد خودروهای برقی توضیح داد: باید یارانه مورد نیاز برای استفاده مقرون به صرفه از این خودروها اختصاص داده شود.

به گزارش ایسنا، سید مصطفی میرسلیم در نشست اختصاصی در جمع خبرنگاران در سیزدهیمن همایش بین المللی موتورهای درون سوز و نفت گفت: باید اقدامات فناورانه مهم انجام شود و به مرحله خودکفایی برسیم تا بتوانیم بدون وابستگی ادامه دهیم.

با وجود تحریم ها صنعت خودرو کشور متوفق نشد میرسلیم در رابطه با نقش تحریم های آمریکا بر صنعت خودروسازی کشور در دهه 80 خورشیدی گفت: در دهه 70 و به ویژه 80 خورشیدی، به علت تحریم های آمریکا، شرکت های خارجی ایران را ترک کردند و تصور کردند با ترک ایران صنعت خودروسازی کشور متوقف می شود، اصلا قرار بود کمر صنعت خودروسازی کشور شکسته شود، که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد و دلیل آن بود که از دهه 70 اقداماتی انجام شد تا بتوانیم از نظر طراحی و تولید به مراحل خودکفایی برسیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش شرط واردات خودرو چیست؟ / لزوم تخصیص یارانه برای خوروهای برقی

پیش شرط واردات خودرو چیست؟ / لزوم تخصیص یارانه برای خوروهای برقی