مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 بهمن 1402 ساعت 15:552024-02-07حوادث

کشف 2 تن گوشت قرمز و دنبه بدون هویت در شهرضا


رییس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا گفت: در بازرسی از یک سردخانه مخفی محموله بدون هویت به میزان 300 کیلوگرم گوشت قرمز و 2 هزار و 300 کیلوگرم دنبه توقیف شد.

- حمید رییس زاده، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرضا اظهار داشت: با نظارت و بازرسی کارشناسان این شبکه و گزارشات مردمی مبنی بر وجود سردخانه مخفی وابسته به محل عرضه گوشت قرمز در این شهرستان، پس از اخذ دستور دادستان و هماهنگی با نیروی انتظامی از محل بازدید شد.

وی افزود: در این بازدید ضمن تایید وجود محموله بدون هویت، میزان 300 کیلوگرم گوشت قرمز و 2 هزار و 300 کیلوگرم دنبه در آن توقیف و به سردخانه تحت نظارت شبکه منتقل و محل پلمب شد.

رییس زاده بیان کرد: از محموله توقیفی نمونه برداری انجام شد و براساس دستور دادستان برای تشخیص نوع و سلامت گوشت به آزمایشگاه ذی صلاح ارسال شد و نتایج حاصل شده برای تعیین تکلیف به دادسرا منعکس شد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا تصریح کرد: با توجه به نتیجه آزمایشات انجام شده گوشت های توقیفی به دلیل وجود بار میکروبی بالا قابلیت مصرف انسانی نداشته و با هماهنگی و دستور دادستان نسبت به معدوم سازی آن اقدام شد.

پایان پیام/63101/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف 2 تن گوشت قرمز و دنبه بدون هویت در شهرضا

کشف 2 تن گوشت قرمز و دنبه بدون هویت در شهرضا