مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 بهمن 1402 ساعت 11:402024-02-11سياسي

حضور مردم در صحنه های سیاسی نظام، بالاترین مولفه قدرت است


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد شرفی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن گفت: سالروز چهل و پنجمین پیروزی انقلاب اسلامی که همه مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران عزیزمان در جشن آن حضور دارند، - جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: حضور مردم در صحنه های سیاسی نظام، بالاترین مولفه قدرت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد شرفی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن گفت: سالروز چهل و پنجمین پیروزی انقلاب اسلامی که همه مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران عزیزمان در جشن آن حضور دارند، تبریک عرض می کنم.

سردار شرفی ادامه داد: بنده بالای 60 سن سال دارم و از سال 57 تا الان در راهپیمایی ها حضور دارم و در همه این سال ها این جمعیت را با همین شور و حال و اعتقاد دیده ام.

وی افزود: امروز هم به لحاظ شرایط سیاسی و امنیتی خاصی که در منطقه داریم و تحولاتی که در حوزه غزه شاهد هستیم و شرایط خاص نظام مقدس جمهوری اسلامی خدا را شکر بعد از 45 سال مردم باغیرت و باهمت در راهپیمایی حضور دارند و این تجلی حمایت مردم از نظام سیاسی کشور عزیزمان ایران اسلامی به عنوان یک مؤلفه قدرت در نظام ما است.

جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا عنوان کرد: ما بر اساس نظرات امام راحل معمار کبیر انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای مدظله العالی بالاترین م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور مردم در صحنه های سیاسی نظام، بالاترین مولفه قدرت است

حضور مردم در صحنه های سیاسی نظام، بالاترین مولفه قدرت است