مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 آذر 1402 ساعت 17:302023-11-22بين الملل

پوتین: هرگز مذاکرات صلح درباره اوکراین را رد نکردیم/ چرا جهان از مرگ کودکان در غزه شوکه نشد؟


روسیه هرگز مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده و این اوکراین بود که علناً اعلام کرد که از روند مذاکرات خارج می شود.

ما باید فکر کنیم که چگونه جنگ در اوکراین را متوقف کنیم، - ولادیمیر پوتین گفت: روسیه هرگز مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده و این اوکراین بود که علناً اعلام کرد که از روند مذاکرات خارج می شود.

ما باید فکر کنیم که چگونه جنگ در اوکراین را متوقف کنیم، این یک تراژدی است.

ما آماده گفتگو هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در اجلاس گروه 20 گفت: البته، ما باید به این فکر کنیم که چگونه می توان این فاجعه را متوقف کرد.

در واقع، روسیه هرگز مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده است، این اوکراین بود و نه روسیه که علناً اعلام کرد که از روند مذاکرات خارج می شود.

پوتین گفت: رییس دولت اوکراین بود که چنین مذاکراتی با روسیه را ممنوع کرد.

غرب مدام از فدراسیون روسیه برای مذاکره دعوت می کند که مسکو برای آن آمادگی نشان می دهد، اما در عین حال غرب امتناع دائمی کی یف از شرکت در گفتگو را نادیده می گیرد.

اگر اوکراین خواهان روند مذاکره است، نیازی به ژست های نمایشی نیست و فرمان منع مذاکره با روسیه باید لغو شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پوتین: هرگز مذاکرات صلح درباره اوکراین را رد نکردیم/ چرا جهان از مرگ کودکان در غزه شوکه نشد؟

پوتین: هرگز مذاکرات صلح درباره اوکراین را رد نکردیم/ چرا جهان از مرگ کودکان در غزه شوکه نشد؟