مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 آذر 1402 ساعت 09:212023-12-20سياسي

42 درصد از دستگاه های اجرایی معلولین شرایط حضور را دارند

42 درصد از دستگاه های اجرایی معلولین شرایط حضور را دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، این کارگاه آموزشی پیرو جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان و دستور استاندار محترم البرز با رویکرد آموزش اصلاح و رعایت حداقل 4 نماگر اصلی مناسب سازی در سطح ادارات استان ویژه 120 تن از کارشناسان دفاتر فنی و مهندسی دستگاههای اجرایی و با حضور کارشناسان ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی سازمان بهزیستی کشور، رییس سازمان نظام مهندسی استان البرز،معاون استاندار و فرماندار ویژه کرج ،معاون توانبخشی بهزیستی استان و رییس بهزیستی شهرستان کرج و کارشناس مسؤول مناسب سازی استان برگزار شد.

در این دوره آموزشی عبدالله فلاح نژاد معاون توانبخشی بهزیستی استان البرز طی سخنانی گفت : با محاسبه حدود 15 درصدی جمعیت سالمندی استان و در نظر گرفتن تعداد بیش از 37هزار نفر فر دارای معلولیت شناسایی شده که از این تعداد 1125 نفر معلول ضایعه نخاعی می باشند و همچنین وجود جانبازان معزز،کودکان و مادران باردار و.

در خوشبینانه ترین حالت بیش از یک سوم از جمعیت استان نیاز به استفاده از معابر مناسب سازی شده دارند.

فلاح نژاد در ادامه گفت :با توجه به بررسی های به عمل امده توسط اداره کل بهزیستی استان ویژه جشنواره شهید رجایی ، میانگین مناسب سازی صورت گرفته توسط ادارات دولتی البرز تنها 42 درصد می باشد و 58 درصد از این نهاد ها امکان Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

42 درصد از دستگاه های اجرایی معلولین شرایط حضور را دارند

42 درصد از دستگاه های اجرایی معلولین شرایط حضور را دارند