مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 آذر 1402 ساعت 11:502023-12-18اقتصادي

تشدید نظارت بر بازار استان مرکزی در آستانه شب یلدا

تشدید نظارت بر بازار استان مرکزی در آستانه شب یلدا

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی از تشدید نظارت بر بازار استان به مناسبت شب یلدا خبر داد.

- نورالهی در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: با توجه به افزایش خرید مردم در شب یلدا گشت های مشترک از دستگاه های نظارتی بر بازار افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: در این طرح که از 15 آذر ماه آغاز و 30 آذر ماه ادامه دارد، کالاهای اساسی در اولویت بازرسی و نظارت قرار گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با بیان اینکه به لحاظ تامین اقلام اساسی هیچ مشکلی در استان وجود ندارد، گفت: در چند روز گذشته به دنبال افزایش تقاضاکمبود مرغ در بازار اتفاق افتاد که این مشکل رفع شده و توزیع مرغ و گوشت با حضور بازرس انجام می شود تا از بروز تخلف و نارضایتی مردم جلوگیری شود.

نورالهی بیان کرد: گشت نظارتی به منظور جلوگیری از تخلفات اجرا می شود که طی آن نحوه عرضه و قیمت کالا های پرمصرف مردم در این ایام از جمله آجیل و خشکبار، میوه و تره بار، مرغ و گوشت و سایر اقلام مورد رصد قرار می گیرد.

به گفته وی حدود 30 گشت بازرسی در مرکز استان متشکل از مدیران شعب تعزیرات حکومتی، نمایندگان صنعت و معدن، جهادکشاورزی بر رعایت قیمت ها، درصد سودها، نصب نرخ نامه قیمت و فاکتور خرید نظارت دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشدید نظارت بر بازار استان مرکزی در آستانه شب یلدا

تشدید نظارت بر بازار استان مرکزی در آستانه شب یلدا