مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 آبان 1402 ساعت 13:352023-10-24اقتصادي

مالیات 50 درصد اصناف و مشاغل صفر شد


همان گونه که وعده کرده بودیم،مالیات بیش از 50 درصدصاحبان مشاغل و اصناف برای عملکرد سال 1401 صفر شد.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سیدمحمدهادی سبحانیان در صفحه مجازی خود اعلام کرد: همان گونه که وعده کرده بودیم، مالیات بیش از 50 درصد از صاحبان مشاغل و اصناف برای عملکرد سال 1401 صفر شد.

وی گفت: همانطور که در خرداد ماه وعده داده بودیم مالیات حدود 4 میلیون نفر از اصناف و مشاغل با عدد صفر قطعی و نهایی شد.

به گزارش فارس، سهم اصناف و مشاغل از کل درآمدهای مالیاتی حدود 8 درصد است، اما با توجه به فراوانی و دربرگیری این مؤدیان بیشترین پرونده های مالیاتی مربوط به این دسته از مؤدیان است .

البته با توجه به شرایط رکودی و خوداظهاری اصناف و مشاغل 50 درصد از این اصناف و مشاغل مشمول درآمد معاف از مالیات بوده و بنابراین مالیات عملکرد آنها برای یکسال عملکردی در سال 1401 صفر می شود، اما به هر حال این افراد هم ملزم شده بودند، اظهارنامه ارائه کنند که هم اکنون رییس سازمان مالیاتی اعلام کرده مالیات نیمی از اصناف صفر بوده است.

به گزارش فارس، درآمد مالیاتی امسال نسبت به سال گذشته افزایش حدود 45 درصدی دارد، اما همانگونه که رییس سازمان مالیاتی پیش از این تأکید کرده بود قرار نیست فشاری به پایه های موجود مالیاتی وارد شود و بلکه با شناسایی پایه های جدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالیات 50 درصد اصناف و مشاغل صفر شد

مالیات 50 درصد اصناف و مشاغل صفر شد