مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 آبان 1402 ساعت 09:302023-11-11پزشكي

تخصیص 500 میلیارد اعتبار به ساخت مرکز درمان سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تخصیص 500 میلیارد اعتبار به ساخت مرکز درمان سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تخصیص500 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و بهره برداری از مرکز درمان سرطان بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد.

- ایسنا/خراسان رضوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تخصیص500 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و بهره برداری از مرکز درمان سرطان بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد.

دکتر محمود شبستری در حاشیه نشست با وزیر بهداشت که با حضور استاندار خراسان رضوی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مسئولان ارشد استانی در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست، وزیر بهداشت با تخصیص 200 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مرکز درمان سرطان و همچنین یک دستگاه سایبرنایف در بیمارستان امام رضا(ع) موافقت کرد.

وی خاطرنشان کرد: ساختمان نیمه تمام در بیمارستان امام رضا(ع) با زیر بنای 8 هزار متر مربع تا کنون 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که طبقه همکف آن در راستای اقدامات درمانی در حوزه سرطان اقدام می نماید و شش طبقه دیگر آن برای تکمیل نیاز به 200 میلیارد تومان اعتبار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با بهره برداری از این مرکز، خدمات غربالگری، تشخیصی، درمانی و پژوهشی در حوزه سرطان گسترش بیشتری خواهد یافت و گام موثری در مسیر خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برداشته خواهد شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص 500 میلیارد اعتبار به ساخت مرکز درمان سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تخصیص 500 میلیارد اعتبار به ساخت مرکز درمان سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد