مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 آبان 1402 ساعت 08:152023-11-06اقتصادي

صدور 3515 میلیارد حکم تعزیراتی در استان مرکزی/گرانفروشی صدرنشین تخلفات


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: گرانفروشی با 948 مورد، عدم درج قیمت 764 مورد، عدم رعایت مقررات صنفی که بیشتر مورد توجه نانوایان است 735 مورد، - ایسنا/مرکزی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: گرانفروشی با 948 مورد، عدم درج قیمت 764 مورد، عدم رعایت مقررات صنفی که بیشتر مورد توجه نانوایان است 735 مورد، حمل کالای قاچاق 534 مورد به ترتیب بیشترین پرونده های رسیدگی شده از ابتدای اردیبهشت تا پایان مهرماه، بوده است.

سعید نوراللهی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این 6 ماه 6149 فقره پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد شده که از این تعداد 5946 فقره با 96 و هشت صدم درصد عملکرد، رسیدگی و منتج به صدور حکم شده است.

وی افزود: از تعداد پرونده های واصل شده برای 4311 فقره، حکم محکومیت و برای 822 فقره، حکم برائت صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با اشاره به اینکه میزان محکومیت ریالی آرا صادره 3 هزار و 515 میلیارد ریال بوده اضافه کرد: از تعداد پرونده های مورد رسیدگی، 1842 فقره توسط سازمان جهادکشاورزی، 1228 فقره از اداره کل صمت، 776 فقره از اتاق اصناف؛ 598 فقره از نیروی انتظامی و 497 فقره از دانشگاه علوم پرشکی واصل شده است.

وی بیان کرد: متوسط مدت زمان رسیدگی در احکام صادره، در حوزه کالا و خدمات 11.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور 3515 میلیارد حکم تعزیراتی در استان مرکزی/گرانفروشی صدرنشین تخلفات

صدور 3515 میلیارد حکم تعزیراتی در استان مرکزی/گرانفروشی صدرنشین تخلفات