مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 آبان 1402 ساعت 15:452023-11-06سياسي

تنها 10 درصد از درآمد شهرداری تبریز مربوط به درآمدهای پایدار است


رییس شورای اسلامی کلانشهر تبریز، درآمد پایدار شهرداری این کلانشهر را تنها 10 درصد از کل درآمد این نهاد عنوان کرد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی رییس شورای اسلامی کلانشهر تبریز، درآمد پایدار شهرداری این کلانشهر را تنها 10 درصد از کل درآمد این نهاد عنوان کرد.

شهرام دبیری، 15 آبان ماه در آیین افتتاح رویداد علمی همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری تبریز در تالار وحدت دانشگاه تبریز، گفت: اکنون 1400 شهرداری در کشور فعالیت دارند که از درآمد پایینی برخوردار هستند و در تبریز نیز تنها حدود 10 درصد از درآمد شهرداری مربوط به درآمدهای پایدار است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: سیاست های تشویقی در دوره های مختلف شورای اسلامی شهر در حوزه ی سرمایه گذاری اتخاذ و تخفیف هایی نیز برای سرمایه گذاران ارائه شد که همین موضوع لزوم تفاوت رفتار با سرمایه گذاران را اثبات می کند.

وی یادآود شد: بودجه ی امسال شهرداری تبریز 20 همت است که در صورت تحقق، 40 درصد آن جاری و مابقی صرف نگهداری و هزینه های عمرانی خواهد شد.

این در حالی است که تنها هزینه ی احداث یک کیلومتر مترو، 2500 میلیارد تومان است و مجموع بودجه ی عمرانی شهرداری تنها برای احداث چهار کیلومتر از خط مترو کفایت می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنها 10 درصد از درآمد شهرداری تبریز مربوط به درآمدهای پایدار است

تنها 10 درصد از درآمد شهرداری تبریز مربوط به درآمدهای پایدار است