مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 آبان 1402 ساعت 23:102023-11-15سياسي

امیرعبداللهیان در ژنو: رژیم اشغالگر به نسل کشی و جنایت علیه بشریت اصرار دارد/ این امر نباید باعث بی عملی ما شود


حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جمع تعدادی از مقامات سازمان ملل، مسئولان نهادهای بشردوستانه، نهادهای مذهبی، اساتید دانشگاه و نیز برخی سفرای خارجی مقیم ژنو در خصوص تحولات جاری در فلسطین و تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه سخنرانی کرد.

- به گزارش جماران؛ متن سخنرانی حسین امیرعبداللهیان در پی می آید: بسم الله الرحمن الرحیم آقای رییس، شرکت کنندگان محترم، قدردانی می کنم از مرکز گفتگوی بشردوستانه ژنو به خاطر میزبانی این گفتگو و از همکارانم در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نیز برای هماهنگی این ابتکار سپاسگزارم.

ما در شهر ژنو که به عنوان مرکز جهانی مباحث بشردوستانه اشتهار یافته است و در سازمانی که هم عنوانش "گفتگوهای بشردوستانه" است و هم ماموریت و مسئولیتش "رسیدگی به امور بشردوستانه" تعریف شده است، می خواهیم راجع به فوری ترین فاجعه بشردوستانه روز جهان یعنی غزه بحث کنیم.

دوستان عزیز انتخاب ژنو برای برگزاری این گفتگو بی دلیل نبوده است، همانطور که انتخاب این زمان نیز دلیل روشنی دارد.

ژنو، محل توسعه و تدوین مهمترین دستاوردهای تمدن انسانی برای اندکی انسانی تر کردن جنگ بوده است.

کنوانسیون های چهارگانه ژنو 1949 به عنوان عصاره کوشش تاریخی نوع بشر برای قاعده مندکردن انسانی منازعات مسلحانه به شما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امیرعبداللهیان در ژنو: رژیم اشغالگر به نسل کشی و جنایت علیه بشریت اصرار دارد/ این امر نباید باعث بی عملی ما شود

امیرعبداللهیان در ژنو: رژیم اشغالگر به نسل کشی و جنایت علیه بشریت اصرار دارد/ این امر نباید باعث بی عملی ما شود