مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 مهر 1402 ساعت 08:302023-10-22پزشكي

توزیع 19 چادر امدادی توسط هلال احمر شیروان در سیل اخیر

توزیع 19 چادر امدادی توسط هلال احمر شیروان در سیل اخیر

رییس جمعیت هلال احمر شیروان با اشاره به توزیع 19 چادر امدادی بین سیل زدگان گفت: این نهاد خدمات امدادی مناسبی به سیل زدگان اخیر داشته است.

- محسن نوروزی، رییس جمعیت هلال احمر شیروان در گفت و گو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: از جمله خدمات امدادی ارائه شده می توان به خارج سازی و توزیع  19 دستگاه چادر امدادی، 114 تخته پتو، 41 دست موکت، 68 کیلوگرم نایلون پوششی، 68 بسته غذایی 72 ساعته و ارائه کنسرو جهت امدادرسانی سیل مشهدطرقی، گلیان و تبریان اشاره کرد.

وی گفت: همچنین 55 هزار و 758 نفر از شهروندان و روستاییان شیروان از خدمات پزشک، پرستار، دندانپزشک، فیزیوتراپ، ماما و گفتار درمانی درمانگاه شهدای امدادگر بهره مند شدند.

رییس جمعیت هلال احمر شیروان با اشاره به برگزاری 201 دوره آموزشی کمک های اولیه همگانی، مقدماتی و تخصصی برای 6 هزار و 26 نفر، افزود: برگزاری طرح ملی دادرس در 20 مدرسه راهنمایی و آموزش 900 دانش آموز در بکارگیری طرح ملی همتا در 28 مدرسه ابتدایی از دیگر اقدامات هلال احمر است .

نوروزی همچنین از توزیع 120 بسته غذایی به ارزش 720 میلیون ریال بین نیازمندان خبر داد و تصریح کرد: یک میلیارد و 500 میلیون ریال، برای کمک هزینه درمانی مددجویان و اقشار کم درآمد هزینه شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 19 چادر امدادی توسط هلال احمر شیروان در سیل اخیر

توزیع 19 چادر امدادی توسط هلال احمر شیروان در سیل اخیر