مطالب مرتبط:
چهار عضو دن کودک دچار مرگ مغزی شده ملایری به بیماران نیازمند اهدا شد
چهار عضو کودک مرگ مغزی شده ملایری به بیماران نیازمند اهدا شد
چهار عضو کودک ملایری مرگ مغزی به بیماران نیازمند اهدا شد
قطار پارک شادی یزد جان یک کودک 12 ساله را گرفت
ادای احترام اعضای مجلس خبرگان به بنیانگذار انقلاب اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 مهر 1402 ساعت 16:452023-09-27پزشكي

اعضای بدن کودک ملایری جان چند بیمار را نجات داد


رییس مجمع خیرین سلامت ملایر از اهدای اعضای بدن کودک چهار ساله خبر داد و گفت: نوگل پرپر محمدعلی صبوریان بر اثر سقوط از بلندی دچار مرگ مغزی شد.

- ایسنا/همدان رییس مجمع خیرین سلامت ملایر از اهدای اعضای بدن کودک چهار ساله خبر داد و گفت: نوگل پرپر "محمدعلی صبوریان" بر اثر سقوط از بلندی دچار مرگ مغزی شد.

دکتر عباس آذرهمایون در گفت وگو با ایسنا، افزود: خانواده ایثارگر و بخشنده صبوریان و فارسی جوکار، در اقدامی تحسین برانگیز اجازه اهدای اعضای کودک خود را به چند بیمار نیازمند پیوند دادند که این حرکت انسان دوستانه آنها نشان از روح بزرگ و نوع دوستی دارد و الگویی برای ترویج فرهنگ اهدای عضو در جامعه است.

وی با بیان اینکه محمدعلی صبوریان ، دومین اهداکننده عضو از ملایر در سال جاری به شمار می رود، اظهار کرد: اعضای بدن این کودک، در بیمارستان سینای تهران زندگی بخش جان چندین بیمار شده و قلب، کلیه ها و کبد وی به بیماران منتظر پیوند، اهداء شد.

آذرهمایون با بیان اینکه تاکنون در ملایر برای بیش از 3000 نفر کارت اهدای عضو صادر شده است، اظهار کرد: این شهرستان در زمینه اهدای عضو جزو پیشگامان کشوری محسوب می شود و تاکنون اقدامات فراوانی در راستای فرهنگ سازی اهدای اعضای بدن بیماران مرگ مغزی در سطح شهرستان رقم خورده است و این روند ادامه دارد.


برچسب ها: اعضای بدن - مجمع خیرین سلامت - اهدای اعضای بدن - کودک چهار ساله - سقوط از بلندی - خیرین سلامت - ملایر
آخرین اخبار سرویس:

اعضای بدن کودک ملایری جان چند بیمار را نجات داد

اعضای بدن کودک ملایری جان چند بیمار را نجات داد