مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 مهر 1402 ساعت 11:352023-09-30سياسي

مردم و رهبری در ایران با هم احساس پدر و فرزندی دارند


در ایران مردم و رهبری با هم احساس پدر و فرزندی دارند، در قالب خانواده با هم ارتباط می گیرند، مناسبات خانوادگی بین آن ها برقرار است و مردم با هم احساس خواهر و برادری دارند.

- ایسنا/خراسان رضوی همسر رییس جمهور گفت: در ایران مردم و رهبری با هم احساس پدر و فرزندی دارند، در قالب خانواده با هم ارتباط می گیرند، مناسبات خانوادگی بین آن ها برقرار است و مردم با هم احساس خواهر و برادری دارند.

جمیله علم الهدی امروز 8 مهرماه، در نشست هم اندیشی راه ما برای آینده در جشنواره بین المللی رسانه خورشید که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، اظهار کرد: از مردم خوب مشهد و مسئولان مشهد، استاندار، شهردار، آستان قدس، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، بنیاد گوهرشاد، وزارت خارجه و همه کسانی که امکان این دورهمی را برای اصحاب رسانه فراهم کردند، تشکر می کنم.

وی افزود: وقتی وارد این مکان شدم، متوجه شدم من را به عنوان بانوی اول معرفی کردند.

لازم است توضیح دهم در جمهوری اسلامی بانوی اول همسر رهبر معظم انقلاب هستند.

سال هاست آرزو می کنم که برای انتقال خاطرات ایشان کاری انجام دهم.

خوشبختانه مشهدی ها منزل ایشان را تبدیل به موزه کردند و امیدوارم مسئولان موزه شما را برای بازدید منزل بانوی اول ببرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم و رهبری در ایران با هم احساس پدر و فرزندی دارند

مردم و رهبری در ایران با هم احساس پدر و فرزندی دارند