مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 مهر 1402 ساعت 17:152023-09-27سياسي

ساخت و پرتاب ماهواره نور 3، توسط دانشمندان جوان موجب افتخار است


امیر نصیرزاده با تاکید بر اینکه پرتاب ماهواره اقدامی مهم و اساسی بوده و تعداد کشورهایی که از این قابلیت برخوردارند محدود است، گفت: اینکه جمهوری اسلامی هم ماهواره می سازد و هم پرتاب می کند و در مدار قرار می دهد، - امیر نصیرزاده با تاکید بر اینکه پرتاب ماهواره اقدامی مهم و اساسی بوده و تعداد کشورهایی که از این قابلیت برخوردارند محدود است، گفت: اینکه جمهوری اسلامی هم ماهواره می سازد و هم پرتاب می کند و در مدار قرار می دهد، اقدام بزرگی است و افتخار می کنیم که این مهم توسط دانشمندان جوان ما صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح پس از پرتاب و در مدار قرار گرفتن موفق ماهواره نور 3 با تبریک این اقدام غرور آفرین به ملت شریف ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز شاهد تزریق موفقیت آمیز ماهواره نور 3 با ماهواره بر بومی توسط نیروی هوا فضای سپاه بودیم که این ماهواره با چند ماموریت پرتاب و با موفقیت در مدار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه علوم و شاخه های متعدد دانشی در پرتاب یک ماهواره نقش دارند، گفت: به این مهم افتخار می کنیم که دانشمندان جوان ما و چهره هایی شاداب و با انگیزه تمامی مراحل طراحی و ساخت و پرتاب این ماهواره را بر عهده دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت و پرتاب ماهواره نور 3، توسط دانشمندان جوان موجب افتخار است

ساخت و پرتاب ماهواره نور 3، توسط دانشمندان جوان موجب افتخار است