مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مهر 1402 ساعت 11:302023-09-28سياسي

بزرگداشت «هفته وحدت» برای زنده نگداشتن شعائر دینی وظیفه است


نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: زنده بودن اسلام بستگی به زنده نگهداشتن شعائر اسلامی دارد، لذا بزرگداشت جشن وحدت همان زنده نگداشتن شعائر الهی و دینی است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه امروز در جشن مردمی هفته وحدت که در شهرستان پاوه برگزار شد، اظهار کرد: افتخار ما این است که امت رسول الله (ص) هستیم.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) به عنوان الگو در قرآن کریم معرفی شده است، ادامه داد: همه رفتار و کردار ما باید الهی و قرآنی باشد.

  نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: زنده بودن اسلام بستگی به زنده نگهداشتن شعائر اسلامی دارد، دین با شعائر زنده است، لذا بزرگداشت جشن وحدت همان زنده نگداشتن شعائر الهی و دینی است.

وی با تأکید بر زنده نگهداشتن شعائر دینی، تصریح کرد: وظیفه ما امروز سنگین است، باید آینده را بسیازیم.

اسلام را ترویج و تبلیغ کنیم.

  آیت الله علما خاطرنشان کرد: دشمن در گذشته به دنبال غارت نفت و ثروت کشور بود، ولی امروز به دنبال تصاحب مغزها، تفکرها و جوانان هستند.

وی ایران را به عنوان کشوری ثروتمند به لحاظ فکری و فرهنگی معرفی کرد و گفت: ملت و امتی ثروتمند هستیم از نظر اینکه هیچ کس توان ما را در آگاهی و بینش ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بزرگداشت «هفته وحدت» برای زنده نگداشتن شعائر دینی وظیفه است

بزرگداشت «هفته وحدت» برای زنده نگداشتن شعائر دینی وظیفه است