مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 مهر 1402 ساعت 13:152023-10-11فرهنگي

بعید نیست روزی از داشتن سی وسه پل و پل خواجو محروم شویم!


مؤسس و دبیر انجمن شاعران جوان استان اصفهان گفت: در حال حاضر نصف آن همه زیبایی از بین رفته است، ولی باز هم شهر اصفهان همان قدر زیبا و دیدنی است که مردم برای دیدن آثار تاریخی و خاطره سازی به اصفهان سفر می کنند.

- ایسنا/اصفهان مؤسس و دبیر انجمن شاعران جوان استان اصفهان گفت: در حال حاضر نصف آن همه زیبایی از بین رفته است، ولی باز هم شهر اصفهان همان قدر زیبا و دیدنی است که مردم برای دیدن آثار تاریخی و خاطره سازی به اصفهان سفر می کنند.

مهرناز آزاد در گفت وگو با ایسنا درباره خشکی زاینده رود و اهمیت این رود برای اصفهان، اظهار کرد: نگران این هستم روزی پل هایی که در زاینده رود معلق است از بین برود، چرا که به نحوی ساخته شده که آب، آنها را سالم و ایستاده نگه می دارد.

در چند دهه اخیر به مرور زمان مشاهده کردیم که بیشتر خشکی زاینده رود باعث فرو رفتگی و فرونشست شد.

چندان بعید نیست که پل های تاریخی که صنعت و زیبایی ما محسوب می شوند، فرو بریزند و ما از سی وسه پل، خواجو و دیگر پل های زیبای اصفهان محروم شویم.

وی با بیان خاطره خود از زاینده رود، گفت: انتظار من از آن زمان این بود که دوباره زاینده رود پر آب شود.

در تصورم نمی گنجید که روزی این خشک بودن ادامه دار و تاریخ ساز شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بعید نیست روزی از داشتن سی وسه پل و پل خواجو محروم شویم!

بعید نیست روزی از داشتن سی وسه پل و پل خواجو محروم شویم!