مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 مهر 1402 ساعت 17:352023-10-16سياسي

قول رفع مشکل آب شرب منطقه محروم چهاردانگه ساری

قول رفع مشکل آب شرب منطقه محروم چهاردانگه ساری

فرماندار ساری از قول رفع مشکل آب شرب منطقه چهاردانگه خبر داد و گفت: با احداث آببندان اروست و روستاهای اطراف تا سال بعد مشکل آب شرب این منطقه مرتفع می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمدعلی نوبخت فرماندار ساری امروز در بیست وهشتمین سالروز سفر مقام معظم رهبری به روستای اروست و نخستین یادواره شهدای روستا، اظهار کرد: احداث پل اروست یک درس مهم برای همه ما داشت و آن این بود که اگر همدلی و همراهی بین دستگاه های متولی باشد، می توان اقدامات بزرگ و ماندگار انجام داد.

وی افزود: مردم اگر ببینند مسؤولان صادقانه تلاش می کنند و بدون هیچ گونه سیاسی کاری در حال خدمت و در کنار مردم هستند، به انقلاب و نظام دلگرم می شوند.

فرماندار مرکز مازندران با تاکید بر اینکه اگر حمایت و همکاری مردم نبود این پل ساخته نمی شد، خاطرنشان کرد: مردم منطقه و اهالی اروست تا زنان و مردان کهنسال تا پایان کار، در کنار ما بودند و امیدواریم در همه برنامه ها و پروژه ها این همبستگی و ایمان و امید را شاهد باشیم.

نوبخت با اشاره به مسائل کوچک و بزرگ بخش چهاردانگه، گفت: چهاردانگه بزرگ ترین و در عین حال محروم ترین بخش مازندران است و ما باید با استفاده بهینه از ظرفیت های انسانی، طبیعی، تاریخی و خدادادی منطقه به ویژه شهدا، علما، نخبگان و فرماندهان بومی، موجبات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قول رفع مشکل آب شرب منطقه محروم چهاردانگه ساری

قول رفع مشکل آب شرب منطقه محروم چهاردانگه ساری