مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 شهریور 1402 ساعت 22:002023-08-27سياسي

شرق مازندران به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل می شود


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: شرق استان براساس طرح آمایش و اطلس تهیه شده به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل می شود.

- بهشهر- معاون سیاسی امنیتی مازندران گفت: شرق استان براساس طرح آمایش و اطلس تهیه شده به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، روح الله سلگی شامگاه یکشنبه آیین افتتاح پروژه های هفته دولت در بهشهر گفت: با حمایت دولت سیزدهم شرق مارندران به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل خواهد شد.

وی افزود: هدف دولت در شرق استان مازندران بر اساس طرح آمایش و اطلس اقتصادی تبدیل شدن به هاب اقتصادی و صنعتی است.

وی نزدیکی به بندر امیرآباد به عنوان بزرگترین بندر شمال کشور را از مزیت های مهم شرق استان دانست وادامه داد: باتوافق هایی که استاندار مازندران با بخش خصوصی و دولتی روسیه داشت، زمینه مساعد و فرصت کم نظیری برای توسعه اقتصادی استان بویژه شرق استان فراهم آمده است.

این مسئول استانی اظهار کرد: امروز هر تولید کننده یک سردار در جنگ اقتصادی است و تولید سبب تقویت امید در جامعه و افزایش اشتغال ونیز پایداری امنیت عمومی در کشور است.

وی با اشاره به راه اندازی واحد صنایع پلیمری در بهشهر یادآور شد: این صنعت گامی بلند در جلوگیری از خام فروشی است ودولت سیزدهم عزمی جدی برای ارتقا و توسعه آن دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرق مازندران به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل می شود

شرق مازندران به هاب اقتصادی و صنعتی تبدیل می شود