مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 شهریور 1402 ساعت 10:302023-09-17پزشكي

مراقب حمله عقرب و مار در طبیعت باشید


رییس گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: گزش انسان توسط مار و عقرب در سال جاری به رقم 145 مورد رسیده است که 132 مورد عقرب زدگی و 13 مورد مارگزیدگی بوده و یک عقرب زدگی با وجود درمان های تخصصی موجب فوت یک نفر شد.

- ایسنا/اصفهان رییس گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: گزش انسان توسط مار و عقرب در سال جاری به رقم 145 مورد رسیده است که 132 مورد عقرب زدگی و 13 مورد مارگزیدگی بوده و یک عقرب زدگی با وجود درمان های تخصصی موجب فوت یک نفر شد.

جواد رجبی در گفت وگو با ایسنا، اظهارکرد: آمار ثبت شده در سال گذشته شامل 167 مورد عقرب زدگی و 12مورد مارگزیدگی در حوزه شهرستان های کاشان و آران و بیدگل بوده است که تمام موارد درمان شدند.

وی افزود: عقرب زدگی از معضلات بهداشتی درمانی بسیاری از مناطق جهان است، زیرا عقرب ها در مکان های امن مثل شکاف دیوار، زیرسنگ، زیر خاشاک و پوست درختان و خرده چوب ها به سر می برند و با تاریک شدن هوا به فعالیت می پردازند.

رییس گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: فعالیت عقرب ها در منطقه کاشان از بهار شروع شده و تا پایان مهرماه ادامه دارد و یکی از گونه های خطرناک عقرب در این منطقه، گونه آندرکتنوس کراسیکود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراقب حمله عقرب و مار در طبیعت باشید

مراقب حمله عقرب و مار در طبیعت باشید