مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 شهریور 1402 ساعت 10:452023-08-24سياسي

جمهوری اسلامی قلعه ای به نام قشر مذهبی دارد که در هر شرایطی از آن حمایت می کند


معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: معادلات دشمن در خصوص ایران اشتباه است؛ چراکه جمهوری اسلامی قلعه ای به نام قشر مذهبی دارد که در هر شرایطی از آن حمایت می کند.

- ایسنا/خراسان رضوی معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: معادلات دشمن در خصوص ایران اشتباه است؛ چراکه جمهوری اسلامی قلعه ای به نام قشر مذهبی دارد که در هر شرایطی از آن حمایت می کند.

سردار یدالله جوانی در دومین دوره توانمندسازی و دانش افزایی اساتید بسیجی در مشهد، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است، اظهارکرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید و ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانید.

این نخستین و ریشه ای ترین جهاد شماست .

وی با اشاره به چگونگی انجام جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی، اضافه کرد: به گفته رهبری، مکتب شهید سلیمانی و جهاد تبیین و امیدآفرینی این شهید والامقام الگوی مناسب و کارآمدی برای این جهاد در زمانه ماست.

ما با ذهن مواجهیم، با دل مواجهیم، باید دل ها قانع شود.

معاون سیاسی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه شهید سلیمانی حاصل همراهی ایمان و عمل صالح بود که حتی تحسین دشمنان را هم برمی انگیخت، افزود: طب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمهوری اسلامی قلعه ای به نام قشر مذهبی دارد که در هر شرایطی از آن حمایت می کند

جمهوری اسلامی قلعه ای به نام قشر مذهبی دارد که در هر شرایطی از آن حمایت می کند