مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 شهریور 1402 ساعت 11:552023-09-01سياسي

این پسر را با چشم های شان بزرگ کردند

این پسر را با چشم های شان بزرگ کردند

فاطمه، یکی از خبرنگاران کرمانی ست، او 40 روز است، هروقت نامِ شهید جواد کریمی را می شنود و یاد شرایط خاص پدر و مادر او می افتد، اشک از چشم هایش جاری می شود، - خبرگزاری فارس _ کرمان؛ مهسا حقانیت: فاطمه داشت، خبرهای شهادت ستوان جواد کریمی را تنظیم می کرد و وقتی به این قسمت رسید که درباره شرایط جسمی پدر و مادر نوشته بودند، بغضش ترکید و های های گریه کرد، حالا هر وقت که اسم این شهید وسط می آید، ناخودآگاه آنقدر گریه می کند که چشم ها و نوک بینی اش قرمز می شود.

شهید سرافراز میلاد کریمی این پسر در سکوت بزرگ شد، اما بلندآوازه شد معمولا بیشتر پدر و مادرها برای بزرگ کردن بچه های شان زحمات زیادی می کشند، آقا و خانم کریمی هم برای بزرگ کردن آقا جواد خیلی زحمت کشیدند، خیلی بیشتر از چیزی که فکرش را بکنید، زیرا آنها ناشنوا هستند و نه می شنوند و نه حرف می زنند، این 40 روز که از شهادت شهید کریمی می گذرد، وقتی حرف شهید جواد کریمی پیش می آید، فاطمه اشک می ریزد و من می گویم این پدر و مادر، پسرشان را با چشم های شان بزرگ کردند.

وقتی خانم و آقای کریمی به قد و بالای رشید پسرشان توی لباس نظامی نگاه می کردند فقط خدا می داند که چقدر ذوق می زدند و توی دل شان، هزارماشاء الله و هزارالله اکبر می گفتند، اما باز هم فقط خدا می داند آن لحظه که خبر شهادت جگرگوشه شان را شنÛ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این پسر را با چشم های شان بزرگ کردند

این پسر را با چشم های شان بزرگ کردند