مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 شهریور 1402 ساعت 12:552023-09-11اقتصادي

جوکار: افزایش قیمت سرویس مدارس خانواده ها را دچار مشکل کرده است


یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فصل بازگشایی مدارس اظهار کرد: هزینه بالا و گرانی عجیب سرویس مدارس تبدیل به دغدغه خانواده های دارای چند فرزند شده است.

- یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فصل بازگشایی مدارس اظهار کرد: هزینه بالا و گرانی عجیب سرویس مدارس تبدیل به دغدغه خانواده های دارای چند فرزند شده است.

به گزارش ایسنا، محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در روز دوشنبه 20 شهریور 1402 صحن مجلس در تذکری شفاهی از دولت و دستگاه های اجرایی بابت زمینه سازی حضور مردم در پیاده روی اربعین و هم چنین از دولت و ملت بزرگ عراق تشکر کرد.

وی در تذکری به وزیر اقتصاد و دارایی گفت: وجود نوسانات بالای بازار بورس و عدم ثبات این بازار، موجب آسیب رسانی به سرمایه گذاران شده است.

این نماینده مجلس افزود: این شرایط موجب خواهد شد سرمایه مردم به سمت بازارهایی همچون بازار ارز، طلا و خودرو حرکت کند و در رشد تولید و رونق کسب وکار موثر نباشد.

جوکار همچنین با اشاره به فصل بازگشایی مدارس، اظهار کرد: هزینه بالا و گرانی عجیب سرویس مدارس تبدیل به دغدغه خانواده های دارای چند فرزند شده است که لازم است در این زمینه برنامه ریزی صورت گیرد؛ از جمله اقدامات می تواند ارائه کارت حمل و نقل عمومی برای خانواده ها با چند فرزند باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جوکار: افزایش قیمت سرویس مدارس خانواده ها را دچار مشکل کرده است

جوکار: افزایش قیمت سرویس مدارس خانواده ها را دچار مشکل کرده است