مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مرداد 1402 ساعت 08:302023-08-05سياسي

لیالی: امام حسین شهید راه حجاب است، اما عده ای در هیأت به بی حجابی مشروعیت می دهند


امام حسین خود شهید شد تا شعائر و احکام زنده بماند، ایشان شهید راه حجاب است؛ پس چه طور می شود به برخی بی حجابی ها در مجالس عزا مشروعیت ببخشیم؟ - حجت الاسلام محمدعلی لیالی، استاد حوزه علمیه و مطالعات جریان شناختی درباره جنبه های عرفی گرایانه در عزاداری و مشروعیت بخشی به برخی اعمال ضدفقهی مثل بی حجابی در هیأت ها به خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس گفت: اقامه عزای سیدالشهدا(ع) در سنت دینی ما به شدت پرسابقه و مسبوق به امر اهل بیت(ع) است.

احیای ذکر شهادت حضرت سیدالشهدا(ع)، احیای دین است و به تعبیر حضرت امام خمینی: محرم و صفر را زنده نگه دارید چرا که دین زنده به محرم و صفر است .

نکته بعدی این است که عزای سیدالشهدا(ع) و برپایی ذکر مصیبت ایشان، فرعی است بر معارف حضرت؛ برای این که ما بعد این همه سال در نظر داشته باشیم ایشان به راستی برای چه قیام کرد.

امام حسین شهید راه امر به معروف است وی افزود: حضرت درباره علت قیام خود می فرماید: إنّی لَم أخرُجْ أَشِراً و لا بَطِراً و لا مُفسِداً و لا ظالِماً و إنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإصلاحِ فی اُمَّهِ جَدّی اُرِیدُ أن آمُرَ بِالْمَعرُوفِ و أنهی عَنِ الْمُنکَرِ و أسِیرُ بِسیرَهِ جَدّی وَ أبی عَلیِّ بنِ أبی طالِبٍ علیه السّلام.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لیالی: امام حسین شهید راه حجاب است، اما عده ای در هیأت به بی حجابی مشروعیت می دهند

لیالی: امام حسین شهید راه حجاب است، اما عده ای در هیأت به بی حجابی مشروعیت می دهند