مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مرداد 1402 ساعت 16:202023-08-05سياسي

معرفی برترین های المپیاد دانش آموزی نانو در روز 22 مرداد


اختتامیه چهاردهمین المپیاد دانش آموزی نانو و معرفی برترین های این دوره در روز 22 مرداد ماه برگزار می شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، مرحله نهایی چهاردهمین المپیاد دانش آموزی نانو از روز 10 مرداد آغاز به کار کرد و تا روز 22 مرداد ماه ادامه دارد.

این دور به همت باشگاه نانو و زیر نظر باشگاه دانش پژوهان جوان در محل آزمایشگاه های جامع دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده است.

پس از برگزاری آزمون سراسری مرحله دوم چهاردهمین المپیاد دانش آموزی نانو، 41 نفر از داوطلبان به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

چالش اصلی این دوره تهیه نانوژل های دارورسان کیتوسان برای استفاده در درمان سرطان است و دانش آموزان با راهنمایی چهار استاد با همراهی پنج استادیار، در محیط آزمایشگاه این نانوژل ها را تهیه می کنند و با کمک آنالیزهایی نظیر TEM، SEM، DLS، تست رهایش دارو، سمیت سلولی و تست آنتی اکسیدانی به بررسی خواص نانوژل ساخته شده و عملکرد آن در درمان سرطان می پردازند.

این دوره شامل 20 ساعت کلاس آموزشی مجازی با موضوعاتی نظیر آشنایی با هیدروژل ها و روش های ژل شدن یونی، آشنایی با روش های جستجو در منابع علمی، آشنایی با روش های مشخصه یابی و تحلیل نتایج آنها و آزمون های زیستی برای بررسی خواص سرطانی پیش از شروع دوره می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معرفی برترین های المپیاد دانش آموزی نانو در روز 22 مرداد

معرفی برترین های المپیاد دانش آموزی نانو در روز 22 مرداد