مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مرداد 1402 ساعت 13:052023-08-12سياسي

تقوی نماینده مجلس خبر داد؛ بررسی لایحه حجاب و عفاف در کمیسیون مشترک بین مجلس، دولت و کارشناسان


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به هزار و 500 پیشنهاد لایحه حجاب و عفاف در کمیسیون فرهنگی، از بررسی این لایحهدر کمیسیون مشترک بین مجلس، دولت و کارشناسان خبر داد.

- حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه توانای فارس با اشاره به هزار و 500 پیشنهاد لایحه حجاب و عفاف برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: لایحه حجاب در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت و چیزی حدود هزار و 500 پیشنهاد در باب اصلاح مواد لایحه به کمیسیون فرهنگی داده شد.

وی با بیان اینکه این پیشنهادات فقط از سوی نمایندگان مجلس ارائه شده و از پیشنهاداتی که بیرون از مجلس به کمیسیون داده شده، جداست، گفت: کمیسیون فرهنگی برخی از اصلاحات پیشنهادی نمایندگان را در مواد مختلف اعمال کرده و برخی را به تصویب نرسانده است؛ اما هنگامی که این لایحه در صحن بررسی می شود، طبق قانون نمایندگان مجاز به ارائه مجدد پیشنهادات خود در صحن علنی مجلس هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در همه مواد لایحه پیشنهاداتی از سوی نمایندگان برای اصلاح و تکمیل داده شده است، تصریح کرد: لایحه حجاب و عفاف با توجه به گستردگی مواد و تعداد پیشنها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تقوی نماینده مجلس خبر داد؛ بررسی لایحه حجاب و عفاف در کمیسیون مشترک بین مجلس، دولت و کارشناسان

تقوی نماینده مجلس خبر داد؛ بررسی لایحه حجاب و عفاف در کمیسیون مشترک بین مجلس، دولت و کارشناسان