مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 مرداد 1402 ساعت 09:152023-08-22اقتصادي

مرکز نوآوری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس می شود


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  مجید عبدوس درمورد فعالیت های این دانشکده افزود: اخیرا دانشکده شیمی اقدام به راه اندازی مرکز نوآوری در قالب تفاهم نامه ای با شرکت نفت و گاز سرو کرده است؛ - با همکاری شرکت نفت و گاز سرو در زمینه تولید کاتالیست ها؛ مرکز نوآوری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس می شود رییس دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تاسیس مرکز نوآوری دانشکده شیمی خبر داد و گفت: با شرکت نفت و گاز سرو در زمینه تولید کاتالیست ها همکاری مشترک داریم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  مجید عبدوس درمورد فعالیت های این دانشکده افزود: اخیرا دانشکده شیمی اقدام به راه اندازی مرکز نوآوری در قالب تفاهم نامه ای با شرکت نفت و گاز سرو کرده است؛ سنتز کاتالیست های جدید برای صنایع پتروشیمی، صنایع نفت و گاز از جمله محور های این همکاری است.

عبدوس با بیان اینکه در حال حاضر در زمینه تولید کاتالیست ها پروژه های مشترکی را با برخی صنایع داریم، ادامه داد: همچنین پروژه هایی در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی داریم که در حال اجراست و روی استاندارد سازی لوازم آرایشی فعالیت می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرکز نوآوری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس می شود

مرکز نوآوری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس می شود